Ny vare
MICAELA RUBIO & AURELIO GARCÍA har startet dette projekt med ønsket om og passionen for at fremstille udsøgte vine og fra deres hjemregion, Cuenca i det centrale Spanien. Denne region er beliggende nær Jucar-floden, hvor der er masser af gamle vinmarker. Jorden langs med Juncar floden består af mange forskellige jordtyper beplantet med Bobal.
Årgang | 2018 |
Drue | 100% Bobal |
Netop disse forskellige jordbundsforhold har givet dem mulighed for at fremstille vine med en ægte følelse af sted.
Druerne kommer fra et lille stykke jord påkun 0,23 Hektar med granitjord.Jordstykket ligger på en skråning, der hælder 30°. Jorden er meget fattig og skal passes ved håndkraft på grund af den stejle skråning
El Cerro Brujo er lavet af druer uden destemming. Alle druer presses med skal – og i de første 2 dage presses druerne med fødderne. Når skallerne er våde, gnides skallerne blidt af med hænderne. Herefter lagres vinen i en 400 liter tønde af brugt fransk egetræ, hvorefter den flyttes over i to glas containere, hvor de lagres i yderligere 14 måneder. Vinen fremstilles kun i de bedste årgange og oversætter jorden, druen og årgangen til en autentisk vin uden mage.
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.