VELKOMMEN TIL VIN & DRUEN

 

Velkommen til Vin & Druen

Vin & Druen er helt igennem en privat ejet vinimportør. Jeg er sammen med min kæreste dedikeret til det gode liv, som for os består af gode oplevelser med vin, mennesker og ikke mindst kunder og leverandører.

Vin & Druen importerer selv vine fra Italien og Tyskland. Firmaets indehaver er Claus Pedersen, som gør en dyd ud af at finde gode vine, som er unikke og dermed noget ud over det sædvanlige.

Vi befinder os i den virtuelle verden og har et showrom i Faxe Ladeplads, ingen fordyrende mellemled. Udvalget er vine fra området Valpolicella, specielt fra vores gode venner hos Gamba, en vingård som vi fandt i 2007 på en af vores rejser. Deres Amarone Le Quare er stadig en af vores bedst sælgende vine. I 2012 fik vi kontakt til Enrico hos Rivetto i Piemonte, en vingård som vi er rigtig stolt af at have i vores sortiment, her får man fuld valuta for sine penge. I slutningen af 2012 fandt vi også et skønt vinhus i Mosel, Weingut Familie Rauen, disse vine kan kun forhandles igennem vinogdruen og vi har et bredt sortiment.

Vi har kun vine, som vi selv holder af og sætter stor pris på, at servere for venner og kendere af god vin. Det er således krævende vin, som ved flere års lagring kun bliver bedre.

Vin & Druen’s formål er at tilbyde såvel privat som erhverskunder kvalitetsvine til fordelagtige priser. I dag beskæftiger vi os primært med salg til private, virksomheder og et par supermarkeder. Som sparringspartner og den gode ven bestræber vi os gennem en tæt dialog på altid at stå klar, til at hjælpe med den gode flaske vin til lørdag aften, fester, gaver til medarbejder mv.

Vin og Druen

Vin & Druen drives som en hobby virksomhed. Det giver os frihed, til vælge de vine som vi selv har lyst at drikke. De domainer/bodegas vi har valgt at handle hos, er mindre og mellem store familie domaner - fordi de sætter høje krav til kvaliteten af deres produkter.

Ideen er, at etablere en fast kundekreds på ca. 200 personer. Dette vil være et godt og tilstrækkeligt fundament, til at være en attraktiv kunde hos de mindre men højt estimeret kvalitets gårde. Som du vil se på vores pris- og bestillingsliste, ligger prisen langt under detailprisen i Danmark og det vel og mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du vil læse mere om vores handelsbetingelser kan du læse her: Leveringsbetingelser 
Vi glæder os til at se dig som kunde hos Vin & Druen,

De bedste hilsner

Claus Pedersen