2018 Guiry Sangiovese, Tenuta Mara, Emilia-Romagna Forstør

2018 Guiry Sangiovese, Tenuta Mara, Emilia-Romagna

Ny vare

Flot ren rubinrød i farven. Bouquet med delikate blomsteraromaer af roser og rosenblade, hindbær, solbær og mørke kirsebær tilføjet overraskende krydrede noter af stjerneanis og ingefær mod afslutningen. Vinen er imponerende delikat, mærkbart blød og frisk og er i perfekt balance med dens bløde tanniner. Hele oplevelsen afsluttes med en fint strejf af menthol.Flere detaljer

159,00 kr inkl. moms

Produkt information

DrueSangiovese/Prugnolo/Brunello (100%)

Yderligere information

Druerne høstes i hånden og undergår en streng udvælgelse både i marken og senere på sorteringsbånd i kælderen. Vinen gærer i kar uden temperaturkontrol og kommer siden til kælderen, hvor to statuer af kinesiske krigere med stift blik overvåger den dag og nat i 12 måneder, mens den lagrer "sur lie". Herefter lagrer vinen yderligere 6 måneder på flaske før salg.

Giordano Emendatori grundlagde huset Mara (opkaldt efter sin kone) i år 2000 og fik dermed realiseret sin livsdrøm om at producere fantastisk vin. Valgt faldt på druen Sangiovese, og der gik 5 år, før de kunne plante vinstokkene. Fra begyndelsen lagde huset vægt på de holistiske principper inden for vindyrkning.

Tenuta Mara er ikke en almindelig vingård men en kompleks og komplet organisme, som vokser og lever til årstidernes rytmer. Her bliver alle fem sanser vakt. Vingården drives biodynamisk (Demeter certificeret), og arbejdet med vinen kombineres med passionen for musik, kunst og liv og skaber dermed en helhed.

Fra man kommer ind på vingården lægger man mærke til de store kunstværker, som passer harmonisk til stedet. I markerne gror vinen til toner af Mozart; musikkens rytmer er vigtige og regulerer årstiderne og livscyklusen, mener man hos Mara. 7 hektar er plantet med Sangiovese, og det perfekte økosystem inkluderer 700 fuglereder, 50 kasser til flagermuse, 5 ynglesteder til insekter og 3 hestestalde.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

2018 Guiry Sangiovese, Tenuta Mara, Emilia-Romagna

2018 Guiry Sangiovese, Tenuta Mara, Emilia-Romagna

Flot ren rubinrød i farven. Bouquet med delikate blomsteraromaer af roser og rosenblade, hindbær, solbær og mørke kirsebær tilføjet overraskende krydrede noter af stjerneanis og ingefær mod afslutningen. Vinen er imponerende delikat, mærkbart blød og frisk og er i perfekt balance med dens bløde tanniner. Hele oplevelsen afsluttes med en fint strejf af menthol.