Maramia 2012 Forstør

Maramia

Ny vare

Vin & Druen Import 

Biodynamisk vin, fremstillet på 100% Sangiovese-druer.

Omtalt i Yearbook Of The Best Italian Wines For 2014 af Luca Maroni som "Årets bedste biodynamiske rødvin" med 94 point.

Flere detaljer

350,00 kr inkl. moms

Produkt information

Årgang2013-2016-2018
Alkohol13.5%

Yderligere information

Vin & Druen Import 

På den biodynamiske vingård Tenuta Mara vokser vinstokkene til tonerne af klassisk musik: træblæseinstrumenter, harper og
musikalske toner svæver gennem luften og favner planterne, som vokser og trives til Mozarts harmonier i en imponerende koncertsal under åben himmel. Melodierne akkompagnerer de forskellige stadier i vinfremstillingen – fra drue til vin og lagring i vingårdens kældre, hvor gregoriansk musik skaber en vidunderligt rolig og meditativ stemning. For at skabe denne unikke og næsten surrealistiske atmosfære har vi installeret et avanceret lydsystem med BOSE-højttalere, som er placeret langs rækkerne af vinstokke og spreder de liflige toner ud over vingårdens arealer. Mozarts musik og de gregorianske toner er ikke de eneste lyde, som akkompagnerer én, hvis man går en tur gennem vinstokkene hos Tenuta. Ørene stimuleres og masseres af lyden af de utallige fugle, som spiller en afgørende rolle i opretholdelsen af den naturlige balance i landbrugets økosystem. Samtidig er deres ynglen her en pålidelig indikator for områdets sundhed og biodiversitet. Derfor har vi opstillet 126 ynglekasser til fugle, 46 kasser til flagermus og 5 vægbokse til insekter.

Ved at skabe de bedste betingelser for forskellige former for liv på Tenuta-vingårdens arealer kan vi genskabe en vigtig biologisk balance og give hver af disse skabninger mulighed for at finde et sted at vokse og formere sig i harmoni. Når vi skaber liv og vitalitet på Tenutas områder, kan vores vinstokke vokse i harmoni med omgivelserne og producere druer, der giver en vin fyldt med liv og fantastiske smagsoplevelser. Alt dette med en helt naturlig tilgang uden anvendelse af skadelige eller kemiske stoffer for mennesker og miljø. Vi lægger al vores passion og dedikation i vores arbejde, resten er op til jorden, musikken og dyrene, som vi har valgt til dette vidunderlige område

Jordbund
Jordbunden, hvor vingården er placeret, har medium konsistensegenskaber med et højt indhold af ler og kalksten. Gården er beliggende øst-/sydøstvendt i 200-260 meters højde over havet.

Druehøst
Høsten blev foretaget i løbet af de første fjorten dage i september.
Høsten foretages udelukkende ved håndkraft ved at placere drueklaserne i små kasser med hver 12 kg.

Vinproduktionen
Druerne udvælges omhyggeligt ved håndkraft på lange sorteringsborde.
Druerne glider ned i fadene ved hjælp af tyngdekraften, hvor mosten afslutter fermenteringen.
Druerne udbløder med skind i ca. en måned uden temperaturkontrol eller tilsættelse af gærstoffer.

Udvikling
Vinen udvikler sig med sit fine bundfald i 12 måneder i små tonneaux-fade af fransk egetræ. Modnes på flaske i 6 måneder.

Visuel analyse
Flot og intens rubinrød farve.

Duftanalyse
Fyldig og rig duft, der øjeblikkeligt leder tankerne hen på romagna og sangiovese.

Druesorter
100 % sangiovese.

MaraMia 2012, som er fremstillet på druer fra den tredje druehøst fra Tenuta Biodinamica, Mara, er nævnt i Best Italian Wines 2014 af Luca Maroni, som anmeldte den som årets bedste biodynamiske rødvin med følgende overordnede vurdering:


Hjerteligt tillykke til Tenuta Biodinamica Mara, som med sin MaraMia 2012 viser, at der ikke er og ikke kan være en modsætning mellem biodynamik og den analysebaserede og sansemæssige værdi i en vin. Man skal naturligvis sikre, at druerne har samme vidunderlige substans som denne vin, og endnu mere at udtrækningen, i forhold til ønologien, foretages med en harmonisk balance, som frem for alt bevarer integriteten i iltningen og fremstillingen. Det er et faktum, at den kompakte kirsebærkompot rummer samme fylde som tykke, saftige jordbær. Og den krystalklare duft er defineret ved delikate noter, der samtidig er både markante og fint krydrede. Hatten af for Italiens bedste biodynamiske vin.

Luca Maroni

MARAMIA 2012 VANDT GULDMEDALJE VED DEN INTERNATIONALE VINKONKURRENCE MUNDUS VINI, SOM BLEV AFHOLDT I FORBINDELSE MED BIOFACH, DEN INTERNATIONALE UDSTILLING

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Maramia

Maramia

Vin & Druen Import 

Biodynamisk vin, fremstillet på 100% Sangiovese-druer.

Omtalt i Yearbook Of The Best Italian Wines For 2014 af Luca Maroni som "Årets bedste biodynamiske rødvin" med 94 point.