Valpolicella Ripasso "Campedel" - classico superiore Forstør

Valpolicella Ripasso "Campedel" - classico superiore

Ny vare

Vin & Druen Import

Rubinrød vin med lilla højdepunkter. Dens bouquet er intens og kompleks, og minder om marasca kirsebær, kirsebær, hindbær, blomme, ingefær, kanel, læder, vanilje og tobak. Stor fylde og saftig smag med power og megen intensitet. En meditations-vin, som skal nydes i store glas og gerne på karaffel mindst 3 timer før servering.

Flere detaljer

Produkt information

Årgang2016

Yderligere information

Vin & Druen Import

SUPER RIPASSO - absolut blandt de bedste Ripasso vine der produceres.

Ripasso "Campedel" er uden tvivl, den bedste Ripasso produceret af vingården Gamba. Det er en fyldig rødvin rig på aroma takket være den anden gæring "Ripasso" på Amarone presserester. Ripasso "Campedel" er en unik vin produceret på Gnirega Hill i hjertet af Valpolicella Classica dalen i en højde af 300 meter over havets overflade. Jorden er hovedsageligt kalk og leret. Takket være disse funktioner kan vinstokkene sagtens bære tørkeperioder.

Druerne bliver håndplukket i slutningen af september og begyndelsen af oktober hvor kun den bedste kvalitet af druer bliver brugt. To fermenteringerne er nødvendige for at producere Ripasso "Campedel". Den første gæring finder sted i oktober måned. Druerne presses og efterfølgende gæring begynder. Fermenteringen varer omkring 12 dage ved en temperatur på ca 25-28 ° C. Den anden gæring finder sted i februar måned. Vinen som blev lavet i oktober gærer for anden gang på Amarone marc "ripassato" omkring 14 dage ved en temperatur på 19 ° C. Ripasso "Campedel" lagres derefter 4 måneder på ståltanke og 15 måneder på små egetræsfade kaldet "barrique".

Rubinrød vin med lilla højdepunkter. Dens bouquet er intens og kompleks, og minder om marasca kirsebær, kirsebær, hindbær, blomme, ingefær, kanel, læder, vanilje og tobak. Stor fylde og saftig smag med power og megen intensitet. En meditations-vin, som skal nydes i store glas og gerne på karaffel mindst 3 timer før servering.

Ripasso campedel er den perfekte vin til at ledsage modne og faste oste, stege og braiseret kød. Vi anbefaler også at smage den med nogle lokale traditionelle retter som udstoppet and, kalkun med granatæble, duer på spid.

Bør serveres ved 19 grader.

14,5% Vol.

Druer: Corvina 40%, corvinone 30%, Rondinella 20%, oseleta 10%.


Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Valpolicella Ripasso "Campedel" - classico superiore

Valpolicella Ripasso "Campedel" - classico superiore

Vin & Druen Import

Rubinrød vin med lilla højdepunkter. Dens bouquet er intens og kompleks, og minder om marasca kirsebær, kirsebær, hindbær, blomme, ingefær, kanel, læder, vanilje og tobak. Stor fylde og saftig smag med power og megen intensitet. En meditations-vin, som skal nydes i store glas og gerne på karaffel mindst 3 timer før servering.