Barolo DOCG Rivetto Briccolina 2009 Forstør

Barolo DOCG Rivetto Briccolina 2009

Ny vare

Vin & Druen Import        Wine Spectator rating 90

En fantastisk Barolo fra RIVETTO som skal opleves og hvor der kun er lavet 680 flasker.

Bør serveres ved omkring 17 grader og nydes sammen med f.eks. rødt kød, stegt eller braiseret kød af vildtlevende vildt.

Flere detaljer

1 899,00 kr inkl. moms

  • 0.75L Flaske
  • 1.5L Magnum flaske
  • 3.0L Dobbeltmagnum flaske

Produkt information

Årgang2009
Alkohol14,5%

Yderligere information

Vin & Druen Import        Wine Spectator rating 90

RIVETTO anerkendes af den internationale vinpresse som en af de virkelig seriøse producenter i regionen.

Se videopræsentation af vinen her

Så efter hårdt og seriøst arbejde er RIVETTOS vine i dag blandt Piemontes bedste. Denne NYE Barolo stammer fra hjertet af regionen, nemlig Serralunga d’Alba. Denne mark er beliggende på en meget højde af 340 m, med en ekstremt leret og kalkholdig jord, som tillader at opnå Nebbiolo druen en god surhedsgrad og med sen modning.
Druerne er håndplukke og inden høsten allerede blevet selekteret 3 gange i løbet af 45 dage, hvorved kun de allerbedste druer benyttes. Herefter fjernes stilkene, druerne presses og koldmacereres i 40 dage, for så at blive fermenteret i 20 dage ved kontrolleret temperatur.

RIVETTO lader nu vinen lagre i 36 måneder på 30 hl egetræsfade fra Slavonien samt 16 måneder i flasken. Alt dette giver en stor elegant og klassisk Barolo af bedste kvalitet.

En fantastisk Barolo fra RIVETTO som skal opleves og hvor der kun er lavet 680 flasker.

Bør serveres ved omkring 17 grader og nydes sammen med f.eks. rødt kød, stegt eller braiseret kød af vildtlevende vildt.

Drue 100% Nebbiolo

14,5% Vol

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Barolo DOCG Rivetto Briccolina 2009

Barolo DOCG Rivetto Briccolina 2009

Vin & Druen Import        Wine Spectator rating 90

En fantastisk Barolo fra RIVETTO som skal opleves og hvor der kun er lavet 680 flasker.

Bør serveres ved omkring 17 grader og nydes sammen med f.eks. rødt kød, stegt eller braiseret kød af vildtlevende vildt.