Saint-Émilion - Grand Cru Classé Forstør

Saint-Émilion - Grand Cru Classé

Ny vare

Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.

Flere detaljer

399,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Med Clos des Jacobins i glasset, har du mulighed for at smage toppen af hele Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion.
Dette lille slot frembringeren enestående vin år efter år.

Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen ”Grand Cru Classé” i
Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

Perfekte marker
Slottets vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af SaintÉmilion.
Her stortrives Merlot, som er rygraden i vinen. Selve produktionen foregår med en koldgæring, hvor flest mulig aromastoffer udtrækkes fra druerne. Lagringen foregår over en 17 måneder lang periode på klassiske egefade, hvoraf 90% er helt nye fade. Det skaber en meget mørk vin med en kraftfuld bouquet. Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.

Kåret som den bedste i klassifikationen
Ved den asiatiske udgave af VinExpo, der blev afholdt i Hong Kong, blev Clos des Jacobins kåret som den bedste i klassifikationen ved en smagning af tre årgange fra klassifikationens slotte. Det resultat sætter en tyk streg under kvaliteten fra dette lille fremragende slot.

Serveringstips
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er som skabt til en god rød bøf eller en veltilberedt steg fra ovnen eller stegegryden. Tilbehøret må ikke være for krydret og kraftigt. Clos des Jacobins kan også serveres til et lækkert udvalg af gode, men ikke for kraftige ost og så smager den bare lækkert, når man har sat sig godt tilrette i stuens bedste stol efter en skøn middag.

Druer: Merlot 80% - Cabernet Franc 18% - Cabernet Sauvignon 2%

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Saint-Émilion - Grand Cru Classé

Saint-Émilion - Grand Cru Classé

Smagen er elegant, rank med saftig fylde og en markeret tannin, der bevidner at vinen tåler lang lagring på flaske. Eftersmagen er blommeagtig og ekstremt vedholdende. En stor og saftig oplevelse.